margot bouten

WAAROM EEN VIRTUAL ASSISTANT?

Als Virtual Assistant ontzorg ik en neem ik werk uit handen, zodat jij je kan richten op jouw expertise. 

Kostbare tijd die je niet hoeft te besteden aan praktische en organisatorische werkzaamheden. Met een gerust hart kun je erop vertrouwen dat het zorgvuldig geregeld wordt.

Wat voor werk neem ik dan uit handen? De kracht is dat ik begrijp wat jouw uitdaging is, die is voor iedereen namelijk anders, daar haal ik mijn energie uit.

Wel de ondersteuning, maar
geen vaste medewerker in dienst

Tijdelijk of structureel?
Ik ben er alleen als het nodig is

Werkzaam op afstand,
maar mét persoonlijke aandacht

Geen vraag is te gek, ik denk mee en
laat pas los als het goed geregeld is

Juist dat stapje extra

Als Virtual Assistant werk ik op afstand, maar mét behoud van persoonlijke aandacht. Juist dat stapje extra doen en ervoor zorgen dat je het echt los kunt laten. Ik hou ervan om te verrassen en iets de persoonlijke aandacht te geven die het verdient. 

Flexibiliteit is essentieel. Ik ben er als het nodig is, voor een structurele of tijdelijke samenwerking. Je hebt dus alleen kosten als er werk is.

Mijn werk doe ik voornamelijk op afstand, vanuit mijn eigen kantoor. Iedereen heeft zijn of haar eigen werkwijze, ik pas onze samenwerking daar graag op aan. Uiteraard hebben we regelmatig contact, dit kan online of telefonisch. Is het nodig dat ik ergens bij aanwezig ben? Uiteraard is alles bespreekbaar. 

door margot virtual assistant

Wat mijn klanten zeggen

“Persoonlijk professioneel ontzorgen, dat is wat Margot voor ons doet. Toegewijd, positief, flexibel en goed lachs. Ik merk aan mezelf vooral de rust van het hebben van een assistent die pro-actief zaken oppakt. En hoe fijn is het dat ik af en toe ook even zaken tegen haar aan mag houden en ze dan kritisch meedenkt.”

logo nzym

MARK REIJNDERS

Scroll naar top