MET WIE WERK IK?

Met veel trots benoem ik hier een aantal van mijn samenwerkingen. Zou je graag meer willen weten? Ik breng je graag in contact met een van mijn opdrachtgevers. 

door margot virtual assistant
Logo middenblauw lab v

Virtual Assistant voor Maartje Le Goff

Virtual Assistant voor
Maartje Le Goff

Mei 2021 - heden

Ik ondersteun met agenda beheer en organisatorische voorbereidingen voor (online)bijeenkomsten.

“De basis op orde. Vanuit daar komt mijn creativiteit en ondernemerschap tot bloei en kan ik mijn klanten meerwaarde bieden. Margot helpt me die basis op orde te houden en neemt mij allerlei organisatorische taken uit handen. Ze regelt het, en ze regelt het goed, waardoor ik met vertrouwen los kan laten. Haar uitzonderlijke kracht is dat zij proactief en meedenkend is en me daarmee soms zelfs al een stap voor is. Rustig, hartelijk en flexibel; Margot is een fijn mens en ik ben blij en dankbaar dat ik met haar samenwerk.”

gump logo

Virtual Assistant voor GUMP

April 2021 - heden

Ik ontzorg op diverse en uiteenlopende vlakken het team. Zoals bijvoorbeeld het uitzoeken van de merchandising en de organisatorische voorbereidingen van bijeenkomsten, met als terugkerend hoogtepunt het uitstippelen en organiseren van een leiderschapsprogramma langs diverse delen van het Pieterpad.

“Margot is enorm betrokken en attent en heeft een warme persoonlijkheid. Ze heeft altijd overal aan gedacht en regelt alles tot in de puntjes. Ze ontzorgt, brengt overzicht en heeft altijd een stralende lach. Ik werk altijd met enorm veel plezier met Margot.”

nzym logo

Virtual Assistant voor Mark Reijnders

Virtual Assistant voor
Mark Reijnders

Januari 2020 - heden

Ik ondersteun met e-mail en agenda beheer, administratie en praktische voorbereidingen voor (online) bijeenkomsten.

“Persoonlijk professioneel ontzorgen, dat is wat Margot voor ons doet. Toegewijd, positief, flexibel en goed lachs. Ik merk aan mezelf vooral de rust van het hebben van een assistent die pro-actief zaken oppakt. En hoe fijn is het dat ik af en toe ook even zaken tegen haar aan mag houden en ze dan kritisch meedenkt.”

logo black

Virtual Assistant voor LukasHuis

Juni 2020 - heden

Voor dit mooie initiatief mag ik assisteren met de online- en offline marketing.

buro lukas logo

Virtual Assistant voor BuroLukas

Januari 2019 – juli 2021

Projectondersteuning voor diverse klanten en opdrachten, zoals bijvoorbeeld de praktische en organisatorische voorbereidingen van bijeenkomsten.

Scroll naar top