MET WIE WERK IK?

Met veel trots benoem ik hier een aantal van mijn samenwerkingen. Zou je graag meer willen weten? Ik breng je graag in contact met een van mijn opdrachtgevers. 

door margot virtual assistant
logo transb

Virtual Assistant voor Ageeth Telleman

Virtual Assistant voor
Maartje Le Goff

september 2022 - oktober 2022

Gedurende de tijdelijke afwezigheid van de directiesecretaresse, mag ik de ondersteuning van Ageeth Telleman, algemeen directeur van LTP Business Psychologists, tijdelijk overnemen. Ik ondersteun door e-mail en agenda op orde te houden.

“Margot heeft mij als virtual assistent tijdelijk ondersteund alsof we al jaren samenwerkten. Omdat Margot haarfijn aanvoelde hoe ik graag werk, waren we vanaf de start goed op elkaar ingespeeld. Je merkt aan alles dat ze ervaren is en zeer professioneel. Ze pakt zelfbewust taken op door mijn agenda en email nauwlettend te volgen, goed aan te voelen waarmee ik geholpen ben, tijdig acties uit te zetten en vrijwel geruisloos zaken voor mij op te lossen. Zowel onze klanten als mijn collega’s hadden het gevoel alsof Margot al jaren bij ons werkte. Ze is erg vriendelijk en klantgericht. Virtual, maar heel nabij en benaderbaar.”

^ samhoud logo

Virtual Assistant voor Roosmaryn Spliet

Virtual Assistant voor
Maartje Le Goff

september 2021 - heden

Ik ontzorg door e-mail en agenda op orde te houden, een overzicht van de acties te bewaren en deze op te pakken waar mogelijk.

“Ik ben erg te spreken over de ondersteuning van Margot. Ze is snel, proactief, super vriendelijk naar mij en mijn klanten, nooit is iets te veel! Daarnaast is ze heel goed in vooruit denken, ze denkt in oplossingen en weet heel goed wat ik prettig vind en speelt hierop in. Ze is gestructureerd, vrolijk en creatief. Kortom, ik raad iedereen Margot aan en ben super blij met haar!”

monk bouldergym logo

Virtual Assistant voor Remco Geurts

Virtual Assistant voor
Maartje Le Goff

juli 2021 - heden

Ik ondersteun door het overzicht te bewaren van openstaande acties en e-mail te beantwoorden en op orde te houden.

“Sinds een klein jaar werk ik met Margot. Ik was op zoek naar meer overzicht en wilde me minder bezig houden met zaken waar ik niet goed in ben. Als ik had geweten hoeveel rust en extra tijd me dat zou opleveren (en dat deze oplossing bestond), had ik dit jaren eerder gedaan. Margot is scherp, snel, discreet en erg leuk om mee te werken.”

Logo middenblauw lab v

Virtual Assistant voor Maartje Le Goff

Virtual Assistant voor
Maartje Le Goff

Mei 2021 - September 2021

Ik ondersteun met agenda beheer en organisatorische voorbereidingen voor (online)bijeenkomsten.

“De basis op orde. Vanuit daar komt mijn creativiteit en ondernemerschap tot bloei en kan ik mijn klanten meerwaarde bieden. Margot helpt me die basis op orde te houden en neemt mij allerlei organisatorische taken uit handen. Ze regelt het, en ze regelt het goed, waardoor ik met vertrouwen los kan laten. Haar uitzonderlijke kracht is dat zij proactief en meedenkend is en me daarmee soms zelfs al een stap voor is. Rustig, hartelijk en flexibel; Margot is een fijn mens en ik ben blij en dankbaar dat ik met haar samenwerk.”

gump logo

Virtual Assistant voor GUMP

April 2021 - heden

Ik ontzorg op diverse en uiteenlopende vlakken het team. Zoals bijvoorbeeld het uitzoeken van de merchandising en de organisatorische voorbereidingen van bijeenkomsten, met als terugkerend hoogtepunt het uitstippelen en organiseren van een leiderschapsprogramma langs diverse delen van het Pieterpad.

“Margot is enorm betrokken en attent en heeft een warme persoonlijkheid. Ze heeft altijd overal aan gedacht en regelt alles tot in de puntjes. Ze ontzorgt, brengt overzicht en heeft altijd een stralende lach. Ik werk altijd met enorm veel plezier met Margot.”

nzym logo

Virtual Assistant voor Mark Reijnders

Virtual Assistant voor
Mark Reijnders

Januari 2020 - heden

Ik ondersteun met e-mail en agenda beheer, administratie en praktische voorbereidingen voor (online) bijeenkomsten.

“Persoonlijk professioneel ontzorgen, dat is wat Margot voor ons doet. Toegewijd, positief, flexibel en goed lachs. Ik merk aan mezelf vooral de rust van het hebben van een assistent die pro-actief zaken oppakt. En hoe fijn is het dat ik af en toe ook even zaken tegen haar aan mag houden en ze dan kritisch meedenkt.”

logo black

Virtual Assistant voor LukasHuis

Juni 2020 - Juli 2021

Voor dit mooie initiatief mag ik assisteren met de online- en offline marketing.

buro lukas logo

Virtual Assistant voor BuroLukas

Januari 2019 – juli 2021

Projectondersteuning voor diverse klanten en opdrachten, zoals bijvoorbeeld de praktische en organisatorische voorbereidingen van bijeenkomsten.

Scroll naar boven