WIE BEN IK?

Mijn naam is Margot. Zowel in mijn werk als daarbuiten geniet ik ervan om tijd en aandacht aan mensen te geven, om net dat stapje extra te doen en iemand echt te verrassen.

Even terug naar het begin, ik ben opgegroeid in het Brabantse Oosterhout maar heb ook 8 jaar in Singapore en Jakarta gewoond, een onvergetelijke tijd die mij in veel opzichten gemaakt heeft tot wie ik nu ben. Vervolgens heb ik International Business & Management gestudeerd, een duaal programma in Breda en Engeland. Het internationale avontuur heb ik afgesloten met 2 jaar werk en studie in Spanje. 

virtual assistant margot bouten

HOE WERK IK?

Het klinkt misschien gek, maar dat begint voor mij bij jou. Ik kan natuurlijk benadrukken dat ik secuur werk en van overzicht hou, maar ik pas me graag aan naar wat er nodig is en hoe jij werkt. Echt ontzorgen lukt alleen als jij het los kunt laten en erop kunt vertrouwen dat het goed komt. 

Ik behandel jouw bedrijf, de informatie en de klanten, met dezelfde vertrouwelijkheid en aandacht als ik dat bij mijn eigen bedrijf doe. Ik ben betrokken, maak ideeën concreet en help graag met een creatieve en persoonlijke uitvoering. 

Vertrouwen, ik behandel jouw bedrijf met dezelfde vertrouwelijkheid als ik dat bij mijn eigen bedrijf doe

Geordend, ik hou van overzicht,
werk secuur en gestructureerd

Creatief, ik maak het concreet en vind het leuk om net dat stapje extra te doen en daarmee te verrassen

Betrokken, ik denk mee en laat pas los
als het goed geregeld is

door margot virtual assistant

EN VERDER?

Eigenlijk ben ik natuurlijk op de eerste plaats vrouw van Jeroen en trotse moeder van Sem & Ilse. Als gezin zijn we niet goed in stil zitten, we houden van buiten zijn en klussen, maar vooral van gezelligheid met vrienden en familie. 

Ik spring een gat in de lucht als er een feestje te organiseren is en ik los kan gaan op het verzinnen en inpakken van dat ene unieke kado. Een ander verrassen is wat ik het allerleukste vind.

Scroll naar boven